Skyline Belgrade

Evo čemu teži savremeni čovek nakon stresnog dana

Stres je neminovnost sa kojom se susrećete svakog dana, pogotovo ukoliko se bavite odgovornim poslom u velikom gradu. Saobraćajna gužva, probijanje rokova, kašnjenje na sastanke… Ali to nije razlog da navalite na čokoladu ili neku drugu omiljenu hranu kako biste otklonili nervozu i oraspoložili se. To su zastareli metodi. Čovek 21. veka ima sasvim nove načine opuštanja.

Pre svega - kod svoje kuće, jer privatnost i bezbednost sopstvenog doma ne može ništa da zameni. Čaša dobrog vina bolje opušta ako se pije na terasi koja pruža najlepši pogled u gradu. Zar ne? Šetnja parkom u društvu drage osobe je takođe dobra antistres terapija, kao i odlazak u teretanu, ali samo ako su na korak od stana u kojem živite.

Zato savremeni čovek pažljivo bira “gnezdo” za sebe i svoju porodicu, i ne želi samo “krov nad glavom”, već mnogo više, želi sve ono što nudi Skyline - jedinstveni stambeno-poslovni kompleks u Beogradu. Osim elegantne i sofisticirane arhitekture, komforni stanovi prvoklasnog kvaliteta, sa strukturama od dvosobnog do petosobnog, zadovoljavaju zahteve najizbirljivijih hedonista. Unutar Skyline kompleksa će se nalaziti najsavremenija Spa&Gym zona sa teretanom i najvećim zatvorenim privatnim bazenom u Beogradu, a park Tri ključa, koji će grad Beograd u saradnji sa Investitorom Skyline Belgrade kompleksa rekostruisati, biće prava antistres oaza. Profesionalno održavanje garantuje tekuće održavanje, hitne intervencije, kao i investiciono održavanje kompleksa, dok bezbednost stanara podrazumeva video nadzor 24 sata, kao i kartični pristup. I na kraju za mnoge ono najvažnije nakon stresnog dana - podzemna garaža koja će imati čak šest nivoa!

Ne dozvolite da vam svakodnevni stresan život narušava zdravlje i obezbedite sebi ušuškan dom na samom vrhu Beograda, koji će sačuvati vaš mir i pružiti vam spokoj.