Skyline Belgrade

Prodaja

CW CBS

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBS International, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji prema ostvarenom prihodu i tržišnom učešću. CBS International je deo Cushman & Wakefield grupacije, vodeće međunarodne kompanije na polju nekretnina, koja broji preko 45.000 zaposlenih u više od 70 zemalja širom sveta. Ekspertski tim kompanije CBS International će Vas pratiti na putu pretvaranja nekretnine u Vaš dom.

Svesni da je kupovina stana jedna od najvažnijih životnih odluka svakog čoveka, kompanija CBS International svom poslu pristupa odgovorno, stručno i profesionalno, nudeći Vam svoje veliko konsultansko iskustvo i podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentovanja stanova korišćenjem najsavremenijih tehnologija i stručnog savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja za Vaše potrebe, sve do konačnog odabira Vašeg doma i primopredaje ključeva.

Kontaktirajte nas i posetite našu prodajnu kancelariju.


OBAVEŠTENJE:
U skladu sa preporukama Vlade Srbije povodom prevencije širenja virusa Covid-19, RADNO VREME prodajne kancelarije u narednom periodu je:

PONEDELJAK - PETAK
10 – 18h

SUBOTA
10 – 16h

Kontakt informacije
  • Radno vreme: 10 - 18h
  • Subotom: 10-16h
Unesite ime.
Unesite prezime.
Unesite e mail.
Unesite broj telefona.
0/500