Skyline Belgrade

Kako da kupovina stana bude zabava i za vašu decu?

Beograd, 11. decembar 2018. – Kupovina stana, jedna od najvažnijih životnih odluka, za mnoge je stresan proces i često ne predstavlja prijatno i lepo iskustvo. Ipak, postoje investitori koji se trude da već prva poseta prodajnoj kancelariji zainteresovanim kupcima ostane u lepom sećanju, čak i ako im deca u tom poduhvatu prave društvo.



U susret novogodišnjim praznicima, pokazni stan stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade posetile su uspešne poslovne žene sa svojom decom. Dok su konslutanti iz CBS International-a, vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji, zainteresovanim mamama prezentovali različite tipove stanova upotrebom najsavremenije tehnologije i informisali ih o prednostima ovog kompleksa koji niče i dobija svoje prve konture u Ulici kneza Miloša, njihova deca su uživala u trikovima mađioničara, face paintingu, kreativnom slikanju i zabavnom programu animatora. Mini igraonica za decu je inače sastavni deo prodajne kancelarije ovog kompleksa, kako bi odabir budućeg porodičnog doma predstavljao užitak, kako roditeljima, tako i deci.



Skyline Belgrade je lokacija koju mnogi ocenjuju kao poželjnu za porodični život, jer pruža sve ono što je potrebno da bi se stambeni prostor mogao nazvati domom. Na raskršću novog i starog Beograda, između reke Save, Ulice kneza Miloša i samog centra grada, svojim stanarima obezbeđuje mir, toplinu i pruža maksimalnu bezbednost. Pored stambenog i poslovnog dela, u samom centru Skyline Belgrade kompleksa, nalaziće se prostrana piazzetta koja će zadovoljiti sve potrebe stanara. Skyline piazzetta sadržaće mnogobrojne luksuzne restorane, kafiće, šoping zonu, trgovinske objekte, ali i park “Tri ključa” koji će biti rekonstruisan od strane grada Beograda i Investitora Skyline Belgrade kompleksa.



Investitor ovog stambeno-poslovnog kompleksa AFI Europe, prisutan je na tržištu Srbije od 2005. godine i dokazani je lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističkom smislu.