Skyline Belgrade

Večita dilema: Novogradnja ili starogradnja?

Četiri godine živite kao podstanar i danas, kada su se sve kockice složile, doneli ste odluku da je vreme da kupite vaš prvi stan. Vaša karijera je u usponu, imate stabilna primanja i čvrsto ste odlučili da ćete novogodišnje praznike provesti u sopstvenom domu. Svaku pauzu na poslu koristite da pregledate vaš Pinterest nalog, jer tu tražite inspiraciju za izgled dstana, a časopisi o uređenju stana postali su vaše omiljeno štivo. Da, svi mi sanjamo da imamo stan kao Holi iz filma „Doručak kod Tifanija” – osvetljen, sa prelepim zidnim bordurama, duplim vratima, blistavim parketom, velikim prozorima i masivnim kružnim stepenicama. A da li se sećate trenutka kada je Keri Bredšo ušla u raj nekretnina? Da, svi mi sanjamo da se jednog dana probudimo u domu koji je sređen tako da bi ga urednici najuticajnijih magazina koristili za fotografisanje.Dilema koju imaju svi oni koji žele da ostvare svoj san jeste da li da kupe stan u novoj i ili staroj zgradi. Jeste, nove moderne zgrade nemaju visoke plafone, pa se u njima retko mogu naći dupla vrata koja stanu daju sofisticiranost i vintage look. Ali stan u novogradnji zasigurno ima najkvalitetniju unutrasnju stolariju i prozore koji sprečavaju da buka sa ulice remeti vaš mir. Ono što će vas skoro zasigurno dočekati ukoliko se opredelite za kupovinu doma u staroj zgradi, jeste renoviranje, rušenje suvišnih pregradnih zidova, zamena vodovodnih cevi i instalacija, neizbežno krečenje, zamena stolarije i još mnogo stvari koje ne samo da iziskuju dodatna ulaganja, već i vaše vreme i strpljenje. S druge strane, ukoliko se opredelite za novogradnju visokog kvaliteta, na vama je samo da odaberete nameštaj, tehniku i dekorativne elemente i da uživate, znajući da ste dugi niz godina mirni.

Kupovinom stana u novogradnji dobijate garanciju na sve završne radove, najkvalitetnije sanitarije, sistem centralnog grejanja i ugrađenu klima jedinicu ili multisplit sistem, koji može da rashladi, ali i da zagreje vaš stan u prelaznom periodu, kao i značajne dodatne sadržaje – recepciju koja je dostupna 24/7, uređen prilaz zgradi, video nadzor, dizajnerski osmišljen enterijer hola zgrade, najsavremenije liftove, kao i tim koji se bavi profesionalnim održavanjem svih ovih sadržaja. Baš takve karakteristike nudi stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade na atraktivnoj lokaciji u Ulici kneza Miloša, jednoj od najlepših i najpoznatijih ulica u Beogradu. Prva stambena kula ovog projekta je već useljena, i ostalo je svega nekoliko četvorosobnih stanova, koji baš
vama i vašoj porodici mogu da ponude sve o čemu ste oduvek sanjali.

Ono što je ključno je da bi prilikom kupovine stana trebalo da razmišljate racionalno, ali i da slušate svoje srce koje će nepogrešivo prepoznati vaše buduće porodično gnezdo. Stavite na papir šta je ono što vam pruža starogradnja, a šta vam pruža novogradnja. Razmislite i šta će vam se u budućnosti više isplatiti, jer činjenica da nekretnine stvaraju prihode kroz iznajmljivanje, čini ih atraktivnom investicijom. To se do danas nije promenilo i svakako je odluka koja će vama i vašoj porodici pružiti miran i kvalitetan život.